För en Lustfylld Bröllopsplanering

weddings

Det är jag som är Jenny, personen bakom J.A. Weddings. Jag är en hopplös romantiker som sett ”Love actually” och filmatiseringarna av Jane Austens böcker alltför många gånger. 

Jag har en fäbless för pampiga slott och gamla grejor. Jag älskar att skrota runt på loppisar, att dricka bubbel och äta ost. 

Jag är född och uppvuxen i Skåne och är precis så där lokalpatriotisk som skåningar brukar vara. Jag har rest runt i världen, bott i Tunisien och även några år i Stockholm, men är nu tillbaka i Skåne igen.

Från Arkeolog till bröllopskoordinator
När jag var liten ville jag bli arkeolog. Så småningom insåg jag att det inte var särskilt glamouröst och utbildade mig istället inom besöksnäringen. Så småningom hamnade jag på Livrustkammaren i Stockholm där jag arbetade med olika evenemang och utställningar. Varje gång det kom ett brudpar som ville titta på lokalerna kände jag ett extra pirr. Det tog några år (och mitt eget bröllop) innan jag insåg att jag kunde jobba med att planera bröllop. Jag gick en kurs via Bröllopsakademin i Norden och blev certifierad bröllopskoordinator. Kort därefter startade jag J.A. Weddings och jobbar nu heltid med att hjälpa brudpar förverkliga sina drömbröllop.

Vem är Jenny Andersson

Som bröllops
koordinator är jag:

DEDIKERAD
Jag lägger ner hjärta och själ i mitt företag och älskar att få träffa alla förväntansfulla brudpar, höra era kärlekshistorier och få realisera era (ibland galna) planer. Oavsett om ni tänker er ett litet, intimt bröllop eller ett storslaget slottsbröllop finns jag där och vägleder er.   

NOGGRANN
Jag ser till att ingenting glöms och förbereder allting minutiöst. Jag gör detaljerade körscheman och dubbelkollar tider. Allt för att ni ska kunna slappna av och njuta av er dag medan jag tar hand om ”det tråkiga”.

LÖSNINGSORIENTERAD
Jag älskar att klura ut lösningar på allt från logistiska utmaningar till budgetvänliga alternativ. Jag har alltid en plan B (oftast en plan C och D också) för att ni ska känna er trygga i att få den bästa lösningen för just er. 

KREATIV
Berätta om era idéer och drömmar och jag tar fram moodboards och hjälper er att skapa ett koncept som avspeglar er. Jag älskar att hitta fiffiga lösningar och att få skapa unika och personliga dekorationer. Drömmer ni om ett hav av ballonger eller vill ni ha en spektakulär candy bar? Jag fixar det!