Vem är Jenny Andersson

Som din bröllops-
koordinator är jag:

Jag lägger ner själ och hjärta i mitt yrke och älskar att få träffa alla förväntansfulla brudpar, höra era kärlekshistorier och få realisera era (ibland galna) planer. Oavsett om ni tänker er ett litet, intimt bröllop eller ett storslaget slottsbröllop finns jag där och vägleder er.


J.A. Weddings – ”Säg bara JA – så fixar jag resten” 

Välkommen till mig, Jenny Andersson, på J.A. Weddings. 
För mig som bröllopskoordinator är det en ära att få ta hand om just Ditt bröllop. Att få planera och koordinera ditt bröllop så att det blir precis som du har tänkt dig, är en underbar känsla för en hopplös romantiker som mig.


När jag var liten ville jag bli arkeolog. Efter några kurser på universitetet insåg jag att historia förvisso var väldigt spännande men att det inte var särskilt glamouröst att vara arkeolog. 
Jag utbildade mig istället inom besöksnäringen. Så småningom landade jag på Livrustkammaren i Stockholm där jag arbetade med olika evenemang och utställningar. Varje gång det kom ett brudpar som ville titta på lokalerna kände jag ett extra pirr.
Det tog några år (och mitt eget bröllop) innan jag insåg att det var det här jag skulle göra - att planera bröllop. Jag gick en kurs via Bröllopsakademin i Norden och blev certifierad bröllopskoordinator. Kort därefter startade jag J.A. Weddings och jobbar nu heltid med att hjälpa brudpar förverkliga sina drömbröllop. 

Berätta om era idéer och drömmar och jag tar fram moodboards och hjälper er att skapa ett koncept som avspeglar just er. Jag älskar att komma på fiffiga lösningar och att få skapa unika och personliga dekorationer. Drömmer ni om ett hav av ballonger eller vill ni ha en spektakulär candy bar? Jag fixar det!

Kreativ

Jag älskar att klura ut lösningar i allt från logistiska utmaningar till budgetvänliga alternativ. Jag har alltid en plan B (oftast en plan C och D också) för att ni ska känna er trygga i att få den bästa lösningen för just er.

Lösningsorienterad

Jag ser till att ingenting glöms bort och förbereder allting minutiöst. Jag gör detaljerade körscheman och dubbelkollar alla tider. Allt för att ni ska kunna slappna av och njuta av er dag medan jag tar hand om allt det jobbiga (och kanske tråkiga).

noggrann

dedikerad

Från arkeolog till bröllopskoordinator