Bröllopsdagskoordinering

För vem?

Detta paket passar er som vill planera det mesta av bröllopet själva men ha en bröllopskoordinator på plats under bröllopsdagen.

Upplägg

Jag börjar alltid med ett kostnadsfritt möte (IRL eller Skype) där vi går igenom era behov och önskemål. Efter det får ni ett förslag på upplägg baserat på vårt möte.

Ca. 2-3 månader innan bröllopet går vi igenom alla detaljer inför er bröllopsdag och ni ger mig kontaktuppgifter till leverantörer och nyckelpersoner.

Ca. 4-8 veckor innan bröllopet får ni ett detaljerat körschema för er bröllopsdag.

Ca. 1-2 veckor innan bröllopet stämmer vi av de sista detaljerna. Om ni ska ha en toastmaster/madame går jag igenom körschema och utrustning med hen.

När det är dags för er bröllopsdag finns jag på plats hela dagen. Jag kan t.ex:

*Möta upp leverantörer och se till att de levererar det som är avtalat.

*Se till att vigselplats & lokal är iordning.

*Dubbelkolla teknik och att all utrustning är på plats.

*Assistera toastmaster/madame.

*Se till att musiker och präst/vigselförrättare är på plats, att alla får vigselprogram och att närmsta familjen får sitta längst fram.

*Kontinuerligt stämma av med era nyckelpersoner och leverantörer/personal i festlokalen så att allt flyter på smidigt.

*Lösa eventuella problem på bästa möjliga sätt.

Detta är bara några av de saker jag kan hjälpa er med. Mitt fokus ligger på att ni ska kunna slappna av och njuta av er dag och lämna alla detaljer till mig.

Pris från 15 000 kr . För mer information och exakt pris är ni välkomna att kontakta mig på info@jaweddings.se eller 0702-50 41 50.

Foto från ett weekendbröllop på Österlen. Fotograf: Caroline L Jacobsen.