Helkoordinering

För många är bröllopet den största festen de någonsin planerat och det är många bitar att hålla reda på. För er som inte har tid eller kanske möjlighet att planera ett helt bröllop själva kan det vara skönt att planera tillsammans med ett proffs. Jag vägleder er genom hela planeringsprocessen och ser till att ingenting glöms.

Hur börjar vi?

Jag börjar alltid med ett kostnadsfritt första möte där vi går igenom era idéer och behov samt hur långt i planeringen ni har kommit. En del brudpar vet precis vad de vill ha och vad de vill ha hjälp med medan andra inte vet så mycket mer än att det ska bli bröllop.

Efter mötet skickar jag en offert och förslag på upplägg. Om allt känns bra börjar vi planera ert bröllop!

Upplägg

Då detta paket är skräddarsytt efter era behov ser upplägget olika ut. Jag brukar börja med ett möte där vi tillsammans fördjupar oss i era tankar och önskemål. Har ni en favoritsång som bara måste spelas på bröllopet? Eller drömmer ni om en bohemisk utomhusvigsel? Det handlar om att lära känna er och sätta ramarna för bröllopet.

Efter mötet får ni personliga checklistor där ni kan följa vad som ska göras, av vem samt när. Alla listor, bokningar och avtal finns tillgängliga digitalt under hela bröllopsplaneringen.

När dessa moment är på plats går vi djupare in i bröllopsplaneringen. Vi fördjupar oss i detaljer kring tema och koncept för er stora dag och ni får förslag på leverantörer som passar er stil och budget. Ni kan alltid känna er trygga med att de leverantörer jag rekommenderar tillhör de bästa i sin kategori.

Under hela planeringen har vi kontinuerliga möten (ofta via Skype) där vi går igenom uppdateringar och eventuella frågor. Ni har tillgång till en egen digital planeringssida där ni får en överblick över offerter, bekräftelser samt vad som görs för tillfället och vad som är på gång. På detta sätt kan ni enkelt skapa er en överblick över planeringen.

Priser

Detta paket skräddarsys helt efter era egna önskemål och behov vilket gör att priset varierar beroende på hur mycket hjälp ni vill ha.

Pris från 35 000 SEK.

Kontakta mig gärna genom att fylla i formuläret nedan eller ring 0702-50 41 50 för att få veta mer och boka ett första, kostnadsfritt möte.