Helkoordinering

För många är bröllopet den största festen de någonsin planerat och det är många bitar att hålla reda på. För er som inte har tid eller kanske möjlighet att planera ett helt bröllop själva kan det vara skönt att planera tillsammans med ett proffs. Jag finns där och vägleder er genom hela planeringsprocessen och ser till att ingenting glöms. 

Hur går det till?

Jag börjar alltid med en kostnadsfri, första konsultation där vi går igenom era behov och önskemål. Efter det får ni en skräddarsydd offert och förslag på upplägg.

Vi börjar sedan med ett startmöte. Vi kickstartar bröllopsplaneringen med att gå igenom era tankar och önskemål. Har ni en favoritsång som bara måste spelas på bröllopet? Eller drömmer ni om en bohemisk utomhusvigsel? Det handlar om att lära känna er och sätta en gemensam vision. 

Efter detta inledande möte får ni personliga checklistor där ni kan följa vad som ska göras, av vem samt när.

När dessa moment är på plats går vi djupare in i bröllopsplaneringen. Vi sätter tema och koncept för er stora dag och börjar diskutera vilka leverantörer som kan hjälpa er få ert drömbröllop. Genom mitt stora kontaktnät kan jag ta fram förslag på passande leverantörer, lokaler eller vigselplatser. Ni kan alltid känna er trygga med att de leverantörer jag rekommenderar tillhör de bästa i sin kategori.

Under hela planeringen har vi kontinuerliga möten (ofta via Skype) där vi går igenom uppdateringar och eventuella frågor. Ni har alltid tillgång till en egen planeringssida på nätet där ni kan få en överblick över offerter, bekräftelser samt vad som görs för tillfället och vad som är på gång. På detta sätt kan ni enkelt skapa er en överblick över alla delar.

Priser

Priset på detta paket beror på hur mycket ni vill att jag ska göra samt vart bröllopet ska ske. Kontakta mig gärna på info@jaweddings.se eller 0702-50 41 50 för att få veta mer och boka en kostnadsfri, första konsultation.