Helkoordinering

För många är bröllopet den största festen de någonsin planerat och det är många bitar att hålla reda på. För er som inte har tid eller kanske möjlighet att planera ett helt bröllop själva kan det vara skönt att planera tillsammans med ett proffs. Jag vägleder er genom hela planeringsprocessen och ser till att ingenting glöms.

Hur går det till?

Jag börjar alltid med en kostnadsfri, första konsultation där vi går igenom era behov och önskemål samt hur långt i planeringen ni har kommit. Efter det får ni en skräddarsydd offert och förslag på upplägg.

Och sen då?

När ni godkänt offerten kickstartar vi bröllopsplaneringen med ett möte där vi tillsammans fördjupar oss i era tankar och önskemål. Har ni en favoritsång som bara måste spelas på bröllopet? Eller drömmer ni om en bohemisk utomhusvigsel? Det handlar om att lära känna er och sätta ramarna för bröllopet.

Efter mötet får ni personliga checklistor där ni kan följa vad som ska göras, av vem samt när. Alla listor, bokningar och avtal finns tillgängliga digitalt under hela bröllopsplaneringen.

När dessa moment är på plats går vi djupare in i bröllopsplaneringen. Vi grottar ner oss i detaljer kring tema och koncept för er stora dag och diskuterar vilka leverantörer som kan hjälpa er få ert drömbröllop. Tack vare mitt stora kontaktnät kan jag rekommendera leverantörer som passar er. Ni kan alltid känna er trygga med att de leverantörer jag rekommenderar tillhör de bästa i sin kategori.

Under hela planeringen har vi kontinuerliga möten (ofta via Skype) där vi går igenom uppdateringar och eventuella frågor. Ni har tillgång till en egen planeringssida på nätet där ni får en överblick över offerter, bekräftelser samt vad som görs för tillfället och vad som är på gång. På detta sätt kan ni enkelt skapa er en överblick över planeringen.

Priser

FRÅN 29 000 kr.

Priset på detta paket beror på hur mycket ni vill att jag ska göra, om bröllopet är en dag eller över en helg samt vart det ska vara.

Kontakta mig gärna genom att fylla i kontaktformuläret nedan eller ring 0702-50 41 50 för att få veta mer och boka en kostnadsfri, första konsultation.