Bröllop,  samarbeten

Stolt medlem i nätverket Bröllop Österlen

Bröllop Österlen

Som bröllopskoordinator är jag verksam på många olika platser men ett ställe som ligger mig varmt om hjärtat är Österlen. Kreativiteten, miljön och människorna är nog det jag gillar mest. Därför är det extra roligt att kunna berätta för er att jag är nybliven medlem i nätverket Bröllop Österlen. Ett nätverk som arbetar för att samla information om leverantörer och aktörer ute på Österlen för att underlätta för de brudpar som vill gifta sig här.

Det kan många gånger vara svårt att planera ett bröllop när man inte känner till regionen så väl. Vilka är duktiga på mat? Vem kan jag hyra porslin av? Vilken MUA är bäst? Därför är det här nätverket så viktigt och användbart, för det finns många duktiga aktörer här ute.

Jag är för närvarande den enda utbildade bröllopskoordinatorn i nätverket och det känns extra kul att få bygga upp denna service här.

Gå gärna in och kika på Bröllop Österlens sida

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *