För en Lustfylld Bröllopsplanering

weddings

klicka på paketen för att läsa mer

Idag väljer allt fler att ta hjälp av en bröllopskoordinator för att spara tid, slippa stressa och få bolla idéer med ett proffs. Det är lätt att fastna i alla ”måsten” och detaljer och då är det skönt att ta hjälp av en koordinator som vägleder, tipsar och inspirerar er så att planeringen återigen blir rolig och lustfylld. Glöm inte bort att det är ER dag.

Nedan listar jag några exempel på mina tjänster och priser. Jag börjar alltid med ett första, förutsättningslöst möte där ni får berätta om era tankar och vad ni behöver hjälp med. Efter mötet mailar jag ett förslag på upplägg och om allt känns bra börjar vi planera er bröllopsdag.


Bröllopsplanering

Pris:
Kontakta mig för offert. 

För er som vill ha hjälp med att designa ert bröllop. Oavsett om ni har ett storslaget eller intimt bröllop är dekoren en stor del av er dag och en möjlighet att sätta er egen prägel på bröllopet. 

Vi börjar med ett möte (IRL eller Zoom/Skype) där vi går igenom era tankar och hur långt ni har kommit. Efter det får ni ett detaljerat prisförslag på de tjänster ni behöver. 

Exempel på tjänster: 
*Ta fram helhetskoncept för bröllopet. 
*Hyra in dekor, tält och möbler i den stil som önskas. 
*Ta fram moodboard med färger och tema. 
*Setup och dekorering på plats.

Bröllopsstyling

PAKETET INKLUDERAR

Framtagande av moodboard och helhetskoncept

Hyra in möbler/dekor i er stil

Setup och dekorering på plats

Budget-fil som hjälper er att hålla koll på era kostnader

Pris från 15 000:- ink moms

För mer information och exakt pris är ni välkomna att kontakta mig på info@jaweddings.se eller
0702-50 41 50.

FÖR VEM?
Detta paket passar er som vill planera det mesta av bröllopet själva men ha en bröllopskoordinator på plats under bröllopsdagen.

UPPLÄGG
Jag börjar alltid med ett kostnadsfritt möte (IRL eller Skype) där vi går igenom era behov och önskemål. Efter det får ni ett förslag på upplägg baserat på vårt möte.

Ca. 2-3 månader innan bröllopet går vi igenom alla detaljer inför er bröllopsdag och ni ger mig kontaktuppgifter till leverantörer och nyckelpersoner.

Ca. 4-8 veckor innan bröllopet får ni ett detaljerat körschema för er bröllopsdag.

Ca. 1-2 veckor innan bröllopet stämmer vi av de sista detaljerna. Om ni ska ha en toastmaster/madame går jag igenom körschema och utrustning med hen.


Bröllopsdagskoordinering

NÄR DET ÄR DAGS FÖR ER BRÖLLOPSDAG FINNS JAG PÅ PLATS HELA DAGEN. JAG KAN T.EX:

Möta upp leverantörer och se till att de levererar det som är avtalat.

Se till att vigselplats & lokal är iordning.

Dubbelkolla teknik och att all utrustning är på plats.

Assistera toastmaster/madame.

Se till att musiker och präst/vigselförrättare är på plats, att alla får vigselprogram och att närmsta familjen får sitta längst fram.

Kontinuerligt stämma av med era nyckelpersoner och leverantörer/personal i festlokalen så att allt flyter på smidigt.

Lösa eventuella problem på bästa möjliga sätt.

Detta är bara några av de saker jag kan hjälpa er med. Mitt fokus ligger på att ni ska kunna slappna av och njuta av er dag och lämna alla detaljer till mig.


Stora paketet

Detta paket skräddarsys helt efter era egna önskemål och behov vilket gör att priset varierar beroende på hur långt i planeringen ni kommit.

Pris från 49 000:- ink moms

Kontakta mig gärna genom att fylla i formuläret nedan eller ring 0702-50 41 50 för att få veta mer och boka ett första, kostnadsfritt möte.

För många är bröllopet den största festen de någonsin planerat och det är många bitar att hålla reda på. För er som inte har tid eller kanske möjlighet att planera ett helt bröllop själva kan det vara skönt att planera tillsammans med ett proffs. Jag vägleder er genom hela planeringsprocessen och ser till att ingenting glöms.

HUR BÖRJAR VI?
Jag börjar alltid med ett kostnadsfritt första möte där vi går igenom era idéer och behov samt hur långt i planeringen ni har kommit. En del brudpar vet precis vad de vill ha och vad de vill ha hjälp med medan andra inte vet så mycket mer än att det ska bli bröllop.

Efter mötet skickar jag en offert och förslag på upplägg. Om allt känns bra börjar vi planera ert bröllop!

UPPLÄGG
Då detta paket är skräddarsytt efter era behov ser upplägget olika ut. Jag brukar börja med ett möte där vi tillsammans fördjupar oss i era tankar och önskemål. Har ni en favoritsång som bara måste spelas på bröllopet? Eller drömmer ni om en bohemisk utomhusvigsel? Det handlar om att lära känna er och sätta ramarna för bröllopet.

Efter mötet får ni personliga checklistor där ni kan följa vad som ska göras, av vem samt när. Alla listor, bokningar och avtal finns tillgängliga digitalt under hela bröllopsplaneringen.

När dessa moment är på plats går vi djupare in i bröllopsplaneringen. Vi fördjupar oss i detaljer kring tema och koncept för er stora dag och ni får förslag på leverantörer som passar er stil och budget. Ni kan alltid känna er trygga med att de leverantörer jag rekommenderar tillhör de bästa i sin kategori.

Under hela planeringen har vi kontinuerliga möten (ofta via Skype) där vi går igenom uppdateringar och eventuella frågor. Ni har tillgång till en egen digital planeringssida där ni får en överblick över offerter, bekräftelser samt vad som görs för tillfället och vad som är på gång. På detta sätt kan ni enkelt skapa er en överblick över planeringen.

Antonia och Johan,
Örenäs Slott 

”Jenny var nyckeln till att vår bröllopshelg blev perfekt! Hon var med från första planeringsdagen till att helgen var över. Hon var lyhörd för hur vi önskade vår helg och kom med många bra förslag samt rekommendationer kring vår grundplan. Hennes positiva inställning samt flexibilitet i alla lägen har varit ovärderlig. För Jenny finns inga problem och hon missar inget – varje detalj finns med under hela processen. Många upplever stress under bröllopet, vi däremot njöt hela dagen tack vare Jenny. Vi rekommenderar Jenny start – med henne blev bröllopet magiskt!”


Karolin och Björn,
Svabesholms Kungsgård 

”Jenny var en fantastisk weeding coordinator! Jennys lyhördhet, engagemang, tillgänglighet, påhittighet och varma personlighet har gjort vår resa till ett fantastiskt bröllop både glädjefullt och harmoniskt. Vi rekommenderar alla som ska gifta sig att ta kontakt med Jenny, hon hjälper er till ert drömbröllop på ett underbart sätt.”